The Best Zessiolkiggit

Evangeline

Finns många att välja på

Det finns så många bra restauranger som man kan välja på i Stockholm och det är ju så skönt, och det kommer hela tiden nya och bättre ställen att gå till. Så man hinner aldrig gå till alla och prova alla ställen, det finns så mycket bra att välja på och det är ju underbart. För man vill ju äta mat som man inte har gjort tidigare och prova på saker som man inte har ätit tidigare.
Ja det är så kul när man hittar en ny favorit som man gärna går tillbaka till och det finns många såna att hitta i Stockholm.
Det ska finnas en bra italienskt restaurang på östermalm som kan prova på. Det ska vara väldigt bra och gott, och det är ju det man vill hitta och prova på.

Kul med mycket att välj på

Ja det är ju underbart att det finns så mycket som man kan välja på och som man kan hitta på, det finns så mycket som man vill prova på och sen så finns det mycket som man kan göra själv hemma. Man vill ju gärna lära sig att laga mycket bra mat hemma som man kan göra det själv när man blir sugen på det. Och det är ju kul när det går att hitta nya saker som man kan bjuda sin familj och vänner på. Det är ju kul när man hittar en ny favorit som man kan bjuda på när det kommer till det, man önskar ju att det ska bil så och att man kan göra det tillsammans någongång. Ja det är kul att kunna få till lite nya rätter som man gärna äter varje vecka. 
Jag tycker att det är kul att laga mat och då blir det lite extra kul att hitta på något nytt recept lite då och då.